/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Support

Support

STEUN HET GEHEIM GENOOTSCHAP DER BOCKBIERRIJDERS!

Het G.G.D.B. De Veluwe houdt regelmatig proeverijen en bijeenkomsten die uiterst geheim zijn met ritualen.

Het wordt de buitenstaanders in beperkte mate toegestaan om een proeverij bij te wonen.

Een proeverij kenmerkt zich niet alleen door het proeven van allerlei bieren, maar kent naast uitgebreide buffetten ook het grootste scala aan ritualen.

Wilt u als buitenstaander de werkelijke betekenis beleven van wat zich binnen het Geheime Genootschap afspeelt dan kunt u deze bijwonen tegen een vergoeding van € 50,- inclusief drank en eten.

 

Wilt u een bijeenkomst bijwonen met beperkte ritualen inclusief drank en een kleine hap, dan dient een vergoeding van €25,- te worden betaald.

LET OP! DE GEGADIGDE DIENT VOORAF ONDER EDE TE VERKLAREN DAT HIJ ONDERSTAANDE VERKLARINGEN NALEEFT!

VERKLARINGEN:

ALLES WAT IK ZIE, WAT IK HOOR EN WAT IK BELEEF LAAT IK ACHTER BIJ HET VERLATEN VAN DE PROEVERIJ EN/OF BIJEENKOMST!

IK ZAL VOOR ALTIJD ZWIJGEN, TEGEN WIE DAN OOK, OVER HETGEEN IK ERVAREN HEB!

Interesse? Maak dit dan kenbaar in het gastenboek of aan één der Meesters of Aspiranten. (Aspiranten dienen dit eerst te overleggen met enkele der meesters of met de meesters van het Kapittel Der Orden.)

U kunt het Genootschap ook geheel vrijblijvend financieel ondersteunen. elke donatie is welkom en zal ten goede worden besteed!

Supportmateriaal.

Het Geheim Genootschap beschikt ook over eigen steun-stickers.

Deze zijn aan te schaffen bij de leden voor € 1,- .

Voor donaties gelieve het volgende rekeningnummer te gebruiken: 65.50.56.998 t.n.v. M.Jansen o.v.v. Donatie BBR De Veluwe.

Maak een Gratis Website met JouwWeb